Om Hjelm Law

Baggrund

Nelly Hjelm er født i Sovjetunion, lige ved siden af Ural bjergerne i en GULAG-by og flyttede til Danmark da hun var omkring 30 år gammel. Så migration er ikke en by i Rusland for hende.

Nelly er uddannet cand.jur. fra både Rusland og Danmark. Hun er jurist med mangeårige erfaring inden for udlændingeretten og familieretten, særlig i forhold til familiesammenføring og alle slags af arbejdsopholdstilladelser, skilsmisse, barnets bopæl og samvær. Nelly Hjelm har skrevet adskillige artikler og udgav bor ”Ivanova bliver Hansen” om dansk familieret og udlændingelov. Hun participerer i talrige efteruddannelseskurser inden for disse område og er fast deltager af Advokatforum ved Udlændingestyrelsen.

Jeg arbejder vi ud fra mine professionelle og menneskelige værdier, som altid er gældende for klientrådgivning og sagsbehandling.

  • Juridisk kompetence

  • Etisk ansvarlighed

  • Resultatorientering

Hvordan får du hjælp?

Hvis du har brug for min hjælp, kan du skrive til mig til hjelmlaw@gmail.com eller sende en sms til +4530721053. Du skal kort beskrive dit spørgsmål eller problem, så kontakte jeg dig så snart jeg kan.Du kan også bestille en 30 eller 60- minutters konsultation ved at sende mig en sms til +4530721053. Det koster forholdsvis 1.000,00 eller 2.000,00 DKK. Konsultation er altid forudbetalt.Hvis du har brug for yderlige juridiske assistance, indgår vi en aftale. Ved indgåelsen af en aftale om juridisk bistands med Hjelm Law er det vigtigt for både mig og for klienten at vide hvordan og på hvilke vilkår min juridiske rådgivning ydes. Jeg aftaler med klienten det nærmere omfang af rådgivningen, og klienten får nærmere informationer om sagsforløb, omkostninger, rådgivningens nærmere indhold og evt. resultater samt øvrige relevante informationer vedrørende min assistance til klienten i den enkelte sag.